1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integration
  4. Opsaml modtagere med Mailmunch

Opsaml modtagere med Mailmunch

Mailmunch er en simpel løsning til popups og landing pages. med Mailmunch kan du hurtigt opsamle nye modtagere til dine lister, og de kan selvfølgelig sendes direkte til Ubivox.

Mailmunch fås i en gratis version, hvis du kan leve med en lille tekst i dine formularer, og ellers starter prissætningen i skrivende stund ved 12$ per måned.

Sådan bruger du Mailmunch med Ubivox

Har du oprettet en Mailmunch-konto, kan du under Forms klikke på Create New > Form. 

Vælg en Form Type, f.eks. Popover, og vælg et Tema. Angiv din Form Title, og vælg en Mailmunch-liste, modtagerne skal tilmeldes. Denne liste er mindre vigtig, for dine modtagere sendes direkte til Ubivox.

Når formen er oprettet, ender du i forløbet, hvor du sætter formen op.

Du skal lave særlig opsætning for Ubivox under henholdsvis “Fields” og “Integrate”. Resten af felterne kan du selv style og sætte op som du lyster.

Under Fields skal du tilføje to nye felter af typen “New Hidden Field”. Rediger første felt, og skriv “action” i “Name”-feltet, samt “subscribe” i “Value”-feltet.

Skriv “lists” i “Name” på felt nummer to, og skriv dit liste-ID i feltet “Value”. Du finder liste-ID’et for din liste ved at klikke på Kontakter > Lister, og klikke på din liste. Liste-ID står i tabellen i venstre side under overskriften “Listeindstillinger”.

Sæt “Behavior” op som du lyster, og gå videre til “Integrate”.

Klik på “HTTP Post” under fanen “Integrate”.

Klik dernæst på “Add New” – nu får du et popupvindue, hvor du indtaster din POST-URL.

Du finder din URL ud fra din kontos domæne. Hvis din konto ligger på:

https://din-konto.clients.ubivox.com/admin/

Så skal du blot fjerne /admin/, og tilføje /handlers/post/, så din URL ser sådan ud:

https://din-konto.clients.ubivox.com/handlers/post/

Er du i tvivl, sidder supporten klar til at hjælpe dig med at finde URL’en. Indsæt din URL, og klik på “Save and Continue”.

Du skal nu omdøbe “Variable name to use” for henholdsvis Email og First Name (hvis du bruger Navn i formularen). Indtast “email_address” i feltet Email, og “data_Navn” i feltet First Name. Sørg for at datafeltet Navn er oprettet i Ubivox.

Nu er du klar til at publicere din formular. Husk at teste, at den fungerer som forventet på dit website.

Updated on 26. marts 2018

Was this article helpful?

Related Articles