1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Dataadministration
  4. Send nyhedsbrev til nye modtagere på liste
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Opbygning af nyhedsbrev
  4. Send nyhedsbrev til nye modtagere på liste

Send nyhedsbrev til nye modtagere på liste

Denne guide viser hvorledes du, efter at havde kopieret dit nyhedsbrev (se guide) kan sende det til nye modtagere på din liste via segmentering af nyhedsbrevsdata.

1) Opret først en ny kopi ved ‘Kopier til ny’ klik derefter på ‘Afsend’

nr.1 Send til nye modtagere

2) Vælg ‘Segmentering’

send nye modtagere nummer2

3) Start med at udforme segmenteringsregler.

send nye modtagere nummer3

4) Klik på den grønne knap ‘Regler’.

Send nye modtagere nummer4

5) Dernæst “drag and drop” ‘Nyhedsbrevsdata’ ud på dashboard.

send nye modtagere nummer5

6) Rediger dit ‘Nyhedsbrevsdata’, vælg i drop down menu ‘Har ikke modtaget’ → ‘Vælg liste’.

Send nye modtagere nummer6

7) ‘Vælg forsendelse’. Så er det udført.

send nye modtagere nummer7

8) Dernæst kan du se hvem der matcher dine regler → ‘Vis Resultat’

Send nye modtagere nummer8

9) Klik ‘Benyt disse regler i forsendelse’

Nr.9 send nye modtagere

Har du stadig spørgsmål til forløb funktionen i Ubivox, så skriv til support@ubivox.com.