1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Undgå at miste modtagere på din julekalender

Undgå at miste modtagere på din julekalender

Mange webshops og andre virksomheder vælger at lave julekalendere, men der er også mange der ikke tør sende en e-mail hver dag. Er det ikke for meget? Det bedste er vel at lade dine modtagere bestemme selv, så her har vi en kort guide til hvordan du nemt lader dine modtagere framelde sig din julekalender, men ikke dit nyhedsbrev:
1. Opret en landing page der fortæller at modtageren har frameldt sig dine jule-mails, eller daglige mail liste, men ikke dit nyhedsbrev. F.eks. som vores vi lavede sidste år.
2. Opret et datafelt (KontakterModtagerdatafelterOpret nyt datafelt) med disse indstillinger.
jul
3. Skriv så i din første mail at modtagere kan framelde sig dine jule-mails, men stadig få nyhedsbrevet og indsæt et link (marker tekst → link-indstillinger  → Indsæt/ret link). Det skal føre hen til siden du oprettede under 1. Marker nu linket og gå til link indstillingerOn click action og gør som her.
screen-shot-2016-11-14-at-14-40-59
Så er forarbejdet gjort og vi springer frem til når du sender din første jule mail:
1. december: Du sender din første jule-mail (med det frameldingslink du har lavet).
2. december og efter: Frasorter dem der har frameldt sig – Ved udsendelsen, gå til Segmentering, klik på Rediger regelsæt. Træk nu Datafelt ind i midten og gør som vi har gjort her (husk: teksten her skal være den samme som i din onclick-action under 3., dvs. for os “nej” i småbogstaver).
segmentering
Updated on 18. maj 2017

Was this article helpful?