Indsæt video i nyhedsbrev

Da mailklienter, som Outlook, Hotmail etc., ikke understøtter visning af video som integreret del af et nyhedsbrev, har Ubivox valgt ikke at understøtte direkte afspilning af video i nyhedsbrevet indtil videre. Vi følger dog udviklingen på dette område tæt.

Ubivox tilbyder derimod at man kan linke direkte til et videoklip på Youtube, Facebook, Google Video og andre sider (for at se en liste over platforme der understøttes klik her og vælg ‘Videos’.) Ubivox genererer automatisk en play knap, samt screenshot af videoen, som linker til videoen, og vil åbne i et nyt vindue, når modtageren klikker på det.

Indsæt video fra Youtube, Facebook, Google Video etc.:

1. Indsæt et videoelement i nyhedsbrevet.

videolink1

2. Kopier linket til videoen, på fx Youtube.

Indsæt video i nyhedsbrev - billede 2

3. Indsæt dette link i video elementet og juster størrelsen af billedet der fører til videoen.

videolink3

4. Hermed er der indsat en video i nyhedsbrevet.

videolink. 4

Indsæt video fra andre platforme, fx. eget website:

Hvis du har din video liggende på eget website, og ikke nogle af de understøttede platforme, kan du tage et screenshot af videoen, og så indsætte det som billede i nyhedsbrevet i stedet, og linke direkte til websitet.

1. Gå til websitet hvor videoen ligger, kopier webadressen.

videolink5

2. Tag screenshot af billedet med videoen

videolink6

3.Indsæt et billedelement i nyhedsbrevet

videolink7

4.Indsæt dit screenshot af videoen, samt indsæt adressen i ‘Billed-link’ feltet.

videolink8

Du har herved indsat en video/link, som fører til din video.