Ændre preheader i editoren

I editoren har du mulighed for at ændre teksten eller helt slette din preheader (eller pre-header) i dit nyhedsbrev. I ‘Designet standardskabelon’ er den givet med teksten: ‘Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet.’

Du kan ændre teksten ved at klikke på ‘Skabelonindstillinger → Skift skabelonindstillinger’, når du redigerer nyhedsbrevet.

preheader 1

Klik på fanebladet ‘Global’. Hvis du er i Standardskabelonen skal du scrolle ned – i den nederste sektion med indstillinger, her kan du finde både preheader og online-link.

preheader 2