Avanceret billedredigering

I denne guide viser vi dig kort hvordan du bruger vores billede editor til redigere med.

1) Åben ‘Medieoversigt’ i fanebladet ‘Mediefiler’ og vælg ‘Rediger’ ud for det billede du vil redigere.

billede redigering 1

billedredigering 2

2) Nu er du inde i editoren og klar til at redigere, øverst ser du de funktioner du kan vælge.

billedredigering 3

3) Du kan fx vælge ‘resize’ og selv taste størrelsen ind på billedet afslut med ‘Anvend’

billedred 4

4) Når du er færdig vælger du ‘Gem’ og lukker vinduet.

billedredigering 5

5) Vær opmærksom på at hver gang du gemmer, så gemmes billedet som en ny version. God fornøjelse.

billedredigering 5