1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Opbygning af nyhedsbrev
 4. Del dit nyhedsbrev – Facebook, Twitter, send-til-en-ven
 1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Forsendelse
 4. Del dit nyhedsbrev – Facebook, Twitter, send-til-en-ven
 1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Statistik & Feedback
 4. Del dit nyhedsbrev – Facebook, Twitter, send-til-en-ven

Del dit nyhedsbrev – Facebook, Twitter, send-til-en-ven

For at lade modtagere dele dine nyhedsbreve på Facebook, Google+, Twitter og meget andet, samt videresende til deres venner, skal du først aktivere en indstilling på listeniveau. Klik på listens titel fra Dashboardet i Ubivox, klik dernæst på ‘Listemenu’ øverst til højre og klik på ‘Listeindstillinger’. Sæt kryds ved ‘Benyt deling i arkivet’, og klik på ‘Redigér’.

Når det er gjort, er du klar til at indsætte et delingslink i dit nyhedsbrev.

Deling i arkiv 1

Bruger du vores standardskabelon, har du allerede et nyt element, som du kan trække ind i dit indholdsområde. Klik på ‘Tilføj indhold’ og træk ‘Sharing-knap’ ind i dit indhold. Under indstillinger får du mulighed for at til- og fravælge dele af knappen, samt vælge størrelse på ikonerne.

Gør du brug af en specialdesignet skabelon, har du ikke en Sharing-knap. I stedet skal du indsætte et link, og pege det på: {{delivery.urls.sharing}}

Når det er gjort, vil et klik på linket føre til siden hvorfra nyhedsbrevet kan deles.

Sporing med AddThis

AddThis giver mulighed for at spore hvor ofte dit nyhedsbrev bliver delt. Det kræver, at du opretter en AddThis-konto og dernæst registrerer et profil-ID i Ubivox.

Besøg www.addthis.com og opret en ny konto, som du logger ind på. Klik på My Profile øverst til venstre, og klik på din nyoprettede profil. Klik på de tre prikker efter menupunktet “Get the code”, og du ser nu siden “General”, hvor du finder dit profil-ID. Det starter med ra-, og det skal du kopiere, og skifte tilbage til Ubivox-platformen.

Klik på din listes navn fra Dashboardet, klik dernæst på ‘Listemenu’ og ‘Social Integration’. Indsæt profil-ID’et i feltet ‘AddThis profil-ID’. Gem, og alle delte nyhedsbreve vil nu blive registreret på din AddThis-profil.

Når nyhedsbrevet er udsendt, giver AddThis information om hvordan det er blevet delt.

Få flere tilmeldinger

Hvis din liste er markeret som offentlig, tilføjer Ubivox en tilmeldingsformular i højre side under delingsfunktionerne. Dette gør, at du kan få flere tilmeldinger til dine lister – er dit nyhedsbrev interessant, vil den, der har fået linket til det, selvfølgelig tilmelde sig.

Du markerer listen som værende offentlig på samme side, som du aktiverer deling på listen. Se ovenfor for vejledning.

Modtager du tilmeldinger via det delte nyhedsbrev, registrerer vi disse tilmeldinger i statistikken. Klik på ‘Statistik’-> ‘Lister’ i hovedmenuen og klik på ‘Vis statistik’ ud for din liste. På denne side kan du, under ‘Referencer’, se de tilmeldinger, du har fået via det delte nyhedsbrev.

Updated on 26. oktober 2017

Was this article helpful?

Related Articles