Opsæt din egen skabelon

I Ubivox har du mulighed for at oprette og opsætte design for din egen indholdsskabelon og bruge denne skabelon igen og igen kontinuerligt fx i et forløb.
Det første du skal gøre er at tage stilling til hvilken skabelon du vil oprette den i,
– Om det skal være Standardskabelon eller Designet standardskabelon, i det ens valg har indflydelse på hvordan den indlæses til fx et forløb du ønsker at sætte op og bruge skabelonen til.

1) Rediger din skabelon med det design du ønsker skal bruges igen, når det er færdigt gem den i Skabelonindstillinger → Indlæs og gem indholdsskabelon i bundmenuen af editoren.

nr 1 indlæs skabelon

2) Vælg ‘Gemt indhold’ og giv skabelonen en titel og Gem. Luk og Afslut redigering.

nr 2 indlæs skabelon

nr 3 skabelon

nr 4 indlæs

3) Dernæst skal du afslutte editoren og åbne Forløb under Lister og modtagere i topmenuen på Dashboardet.

Vælg den liste du skal redigere forløb til. Dernæst Tilføj nyt stadie
nr 5 indlæs skabelon

nr 6 indlæs skabelon4) Dernæst skal du give forløbet en titel og vælge skabelontype fra drop-down menu. Det er vigtigt at du vælger samme skabelontype som den du startede med at vælge i editoren og gemte.

nr 7 indlæs skabelon

5) Så er stadiet oprettet og klik dernæst på Rediger indhold, så åbnes editoren og du skal indlæse din indholdsskabelon nederst, find den i Gemt indhold.

nr 8 indlæs skabelon

nr 9 indlæs skabelon

6) Til sidst Indlæs og Gem din skabelonen er parat.

nr 10 indlæs skabelon

 

Ønsker du at redigere en gemt skabelon?

Hvis du skal ændre i den gemte skabelon, skal du åbne den i editoren og når du vil gemme kan du gemme ny skabelon eller overskrive den gamle ved at kalde den det samme navn. Dernæst åben dit Forløb igen og vælge rediger og indlæs skabelonen på ny.

Updated on 30. november 2015

Was this article helpful?

Related Articles