Arkiver et nyhedsbrev

Arkivering af et nyhedsbrev er en funktion du skal slå til, for at aktivere muligheden for fx at dele dit nyhedsbrev på sociale medier eller i arkivet.
Du kan arkivere både før og efter en udsendelse. Guiden her viser de to måder.

For at arkivere det med det samme, før det er udsendt er det meget enkelt at gøre det i ‘Rediger indstillinger’ under Nyhedsbrevsoverblik.

arkiver nyhedsbrev 1

Herefter klik checkboks af for ‘Synlig i arkivet’, og ‘Gem indstillinger’.

arkiver nyhedsbrev 2

Der vil dernæst fremkomme en arkiv-URL, som du kan kopiere og bruge.

arkiver nyhedsbrev 3

For at arkivere et nyhedsbrev der er sendt skal du klikke på emnelinjen under afsendte nyhedsbreve.

arkiver nyhedsbrev 4

Dernæst vælger du linket ‘Rediger indstillinger’ eller under ‘Nyhedsbrevsmenu’ vælger du ‘Rediger indstillinger’.

arkiver nyhedsbrev 4.1

Klik checkboks af for ‘Synlig i arkivet’, og ‘Gem indstillinger’.

arkiver nyhedsbrev 5

I Nyhedsbrevsoverblik kan du nu se Arkiv-URL og og Deling-URL.

arkiver nyhedsbrev 6.1

Arkiv- URL bruger du, hvis du vil linke til dit nyhedsbrev på dit website. Denne URL kan også bruges på sociale medier. Arkiv-linket er det mest sikre at bruge, hvis man gerne vil dele nyhedsbrevene enkeltvis, evt. på sociale medier eller des lige. De er arkiveret så man ikke kan afmelde en bruger man har fået det tilsendt af fx.

Deling-URL er den du bruger, hvis du vil dele nyhedsbrevet på fx Facebook. Hvis så en ny bruger vil tilmelde sig nyhedsbrevet og bruger det link der er indsat, vil det blive registreret på jeres liste at vedkomne er tilmeldt via Deling-URL.

Related Articles

Leave A Comment?