1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Kom i gang
  4. Hosted tilmeldingsformular
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integration
  4. Hosted tilmeldingsformular

Hosted tilmeldingsformular

I denne artikel skal vi tage et kig på hvordan Ubivox’s hostede tilmeldingsformular ser ud og hvad der er af muligheder ved at bruge den.

Først og fremmest er integrationen af den hostede formular ret simpel da det blot er et link der skal sættes ind på jeres hjemmeside.

Linket finder du ved at logge ind på din konto og navigerer til Kontakter > Lister > [Din liste] , så klikker du oppe i højre hjørne på Listemenu > Websiteintegration og så kan du se linket der skal kopieres ind på din hjemmeside.

Som standard ser tilmeldingsformularen ud som på billedet herunder.

Formularen som standard er helt generisk og upersonlig. Men den kan tilpasses med logo, titel og en beskrivelse så modtageren ikke er i tvivl om at det er netop dit nyhedsbrev de er ved at tilmelde sig.
Det er også muligt at koble flere datafelter på, hvis man ønsker at samle yderligere data op fra ens modtagere. Læs mere om datafelter i denne artikel.

For at rette til i formularen skal du navigere til Kontakter > Lister og klikke på den ønskede liste du ønsker at arbejde på. Så klikker du oppe i højre hjørne på Listemenu > Integrationsindstillinger

Her kan man tilføje en titel på formularen. Man kan tilføje en beskrivelse af det nyhedsbrev man er ved at tilmelde sig. Og man kan tilføje et logo til formularen.

OBS Logo skal være 512X256 pixel OBS

Updated on 28. november 2023

Was this article helpful?

Related Articles