Tilmelding til flere lister på én gang

Det er muligt at foretage en tilmelding til flere lister på én gang via én formular. Det løses bedst med HTML-formularen, som du kan læse om her.

En formular, der tillader tilmelding til to lister, kan se sådan ud:

<!-- BEGYND: HTML-formular -->
<form action="https://testkonto.uxmail.io/handlers/post/" method="post">

<input type="hidden" name="action" value="subscribe" />
<input type="hidden" name="lists" value="1234" />

<p>
<label for="email_address_id">E-mail-adresse</label>
<input type="text" name="email_address" id="email_address_id" />
</p>

<p>
<input type="submit" value="Tilmeld" />
</p>

</form>
<!-- AFSLUT: HTML-formular -->

Tilmelding sker til listen med ID 1234 i denne linje:

<input type="hidden" name="lists" value="1234" />

Hvis linjen rettes til, sker tilmelding til to lister, 1234 og 5678:

<input type="hidden" name="lists" value="1234,5678" />

Ved tilmelding sender Ubivox-systemet en optin-mail, og det er som udgangspunkt optin-mailen fra den første liste, systemet sender.

Det kan ændres ved at tilføje denne linje til HTML-koden:

<input type="hidden" name="optin_list" value="5678" />

Nu sender systemet i stedet optin-mailen fra liste 5678.

I denne optin-mail kan du inkludere en liste over de lister, man som modtager tilmeldes. Find optin-mailen, og rediger den, så den ser således ud:

Hej,

For at bekræfte tilmeldingen af {{ subscription.email }} til vores nyhedsbrev, skal du klikke på dette link:

{{ optin.link }}

Du tilmelder dig:
{% for ml in optin.extra_maillists -%}
{{ml.title}}
{%- endfor %}
{{maillist.title}}

Hvis du ikke klikker på linket, vil du ikke blive tilmeldt nyhedsbrevet.

Venlig hilsen,
Min Testkonto

Forklaring:
Med en lille stump Jinja-kode løber vi alle lister (optin.extra_maillists) igennem, og udskriver titlen på hver liste (ml.title). Da systemet ikke inkluderer den liste, optin-mailen sendes fra, udskriver vi den manuelt til sidst (maillist.title).