Automatisk “Right to be Forgotten” ved framelding m.v.

Når en e-mailadresse ikke længere fungerer, en modtager framelder sig et nyhedsbrev, eller en modtager ikke får bekræftet sit abonnement på en liste, kan e-mailplatformen automatisk “glemme” modtagerens personhenførbare informationer.

Sådan aktiverer du automatisk RTBF

Klik på Konto > GDPR-indstillinger.

I opsætningen af GDPR-indstillingerne kan du indtaste en e-mailadresse, som automatisk hver uge får en e-mail med information om hvor mange modtagere, der er blevet glemt siden sidst.

Desuden kan du definere, hvor lang tid der skal gå fra et bounce, en manglende bekræftet tilmelding, eller en framelding, før vi gennemfører “Right to be Forgotten”-handlingen.

Du kan desuden definere hvilke datafelter, vi skal slette indholdet af, når modtageren glemmes.

Når opsætningen er gemt, kører vi ugentligt et job, som automatisk glemmer alle informationer om modtagere, som matcher et af de tre kriterier: Frameldt, ikke-fungerende e-mailadresse, eller ikke-bekræftet tilmelding.

Husk at opdatere indstillingerne, hvis du på et tidspunkt tilføjer datafelter, som indeholder personhenførbare data.

Related Articles