Aktivering af afdelingskonto

For at kunne tilknytte en afdeling, skal I først oprette en prøvekonto. Det kan I gøre på via vores hjemmeside, eller her: https://ubivox-danmark.clients.ubivox.com/signup/da/

Når den er oprettet er I klar til at gå videre som beskrevet i det følgende:

For at kunne tilknytte et afdelingskonto til jeres koncern konto skal I bruge en afdelingsnøgle. Den finder I ved at logge ind på koncernkontoen. Tryk på Konto – Afdelinger.

Ude til venstre ser I nu afdelingskoden, som bruges til at koble afdelingskonti til koncernkontoen.

Koden giver I til vedkommende der skal oprette subkontoen. Opret denne via forsiden på www.ubivox.dk

Når den er oprettet, skal I aktivere prøvekontoen. Det gør I via knappen nederst i højre hjørne på prøvekontoen. Vælg blot en vilkårlig kontotype, det bliver automatisk opdateret senere. Under indtastning af oplysningerne, vil I se at man kan indtaste afdelingsnøglen:

Fortsæt aktiveringen og indtast oplysningerne.

Kontaktpersonen på koncernkontoen får nu en mail, hvor vedkommende skal godkende afdelingskontoen:

Tryk på konto – afdelinger igen og tryk på aktiver

Vælg nu om kontoen skal faktureres selvstændigt, eller til hovedkontoen og tryk på aktiver. Kontoen er nu aktiv.