1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integration
  4. Brug dit eget domæne til din Ubivox-konto

Brug dit eget domæne til din Ubivox-konto

Når du opretter en Ubivox-konto, får du automatisk tilknyttet et domæne, som bruges til at logge ind via, samt til at spore klik og visninger. Det kan f.eks. være ubivox-email.clients.ubivox.com, eller ubivox-email.uxmail.io.

Ønsker du i stedet at bruge dit eget domæne eller subdomæne, kan du hurtigt sætte det op på din Ubivox-konto.

Bemærk: Denne funktion kræver, at du har adgang til din DNS-administration, eller at du har en it-afdeling, du kan få til at assistere dig.

Vælg et domæne

Du skal først og fremmest beslutte dig for hvilket domæne, du vil bruge til formålet. Det kan både være et subdomæne på et domæne, du allerede ejer, eller det kan være et nyt domæne, du køber. Jeg har valgt email.ubivox.dk, men jeg kunne også have købt emailsfraubivox.dk, og brugt dette domæne.

Når du har valgt dit domæne, skal du pege det på vores servere – det gør du i DNS-administrationen for dit domæne. Domænet skal opsættes som CNAME, der peger på autossl.uxapp.io.

Desuden skal du tilføje en TXT-record på rod-domænet. Systemet genererer automatisk den record, der skal indsættes.

Opsætning i Ubivox

Når CNAME for domænet er sat op, kan du i Ubivox klikke på Konto > Indstillinger og klikke på fanen Domænenavn. Her kan du se den TXT-record, som skal opsættes på domænet. Bemærk, den skal opsættes på rod-domænet. Bruger du email.ubivox.dk, skal TXT-record’en sættes op på ubivox.dk.

Indtast dernæst dit nye domæne i feltet, og klik på “Gem”.

Vi kontrollerer nu om domænet er sat korrekt op. Er det det, kommer du videre til en bekræftelsesside. Sæt kryds i checkboxen, og klik på “Fortsæt”.

Domænet er nu ændret, og du kan klikke på linket for at komme til loginsiden på det nye domæne.

Bemærk: Dit tidligere domæne vil stadig fungere, lige som alle klik på links osv. stadig fungerer. Faktisk vil alle dine tidligere domæner stadig fungere, for altid. Du behøver altså ikke være nervøs for at foretage denne ændring, vi sørger for alt stadig virker.

Du finder vejledninger til de mest populære webhosts i Danmark her:

Kan du ikke finde din udbyder på listen, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Updated on 16. august 2019

Was this article helpful?

Related Articles