1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Dataadministration
 4. Få statistik for alle dine nyhedsbreve i Excel-format
 1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Statistik & Feedback
 4. Få statistik for alle dine nyhedsbreve i Excel-format
 1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Integration
 4. Få statistik for alle dine nyhedsbreve i Excel-format

Få statistik for alle dine nyhedsbreve i Excel-format

Nogle gange har man brug for at kunne sammenligne statistikken for flere nyhedsbreve, så man kan blive klogere på hvilken type indhold, ens modtagere interesserer sig for.

Vi er selv rigtig glade for Excel, når det kommer til den slags arbejde, da det er let at skabe sig et visuelt overblik med grafer m.v. Derfor har vi gjort det nemt at eksportere de vigtigste data for alle dine nyhedsbreve til Excel-format.

Til formålet bruger vi Ubivox’ feed-funktion. Den kan du finde mere information om her.

Find din adgangskode

For at kunne hente dine feeds, skal du bruge en adgangskode. Den finder du ved at klikke på Konto > Sikkerhed, og klikke på fanen “Feeds-autentificering”. Klik på “Ny adgangskode”, klik på “Nulstil adgangskode”, gem adgangskoden, og gå retur til Feeds-autentificering. Noter dig også “Feed base-URL” og “Feeds brugernavn”.

Hent dit feed

Nu skal du bygge adressen, hvor du henter feed’et. Tag først din “Feeds base-URL” – min er:

https://testkonto.clients.ubivox.com/feeds/

Sæt dernæst deliveries/csv/ efter base-URL’en, så den kommer til at se sådan ud:

https://testkonto.clients.ubivox.com/feeds/deliveries/csv/

Besøg dit link, og log ind med dit feed-brugernavn og adgangskode. Nu får du en CSV-fil, som er lige til at åbne i Excel. Filen indeholder følgende kolonner:

Nyhedsbrevs-ID, emnefelt, udsendelsestidspunkt, antal modtagere, antal leverede emails, antal bounces, antal visninger, antal klik, antal unikke visninger, listens navn, listens ID, antal klager og antal frameldinger.

Brug feedet til integration

I denne guide har vi gennemgået hvordan feedet kan bruges til at arbejde med nyhedsbrevsdata i Excel, men det er egentlig bygget for at gøre det let at integrere Ubivox i andre systemer. Derfor kan det selvfølgelig også hentes fra andre websystemer, programmer osv.

Dermed kan man f.eks. få præsenteret statistikken for de 10 seneste nyhedsbreve i det CMS eller CRM, man til daglig bruger timevis i. Tag fat i din udvikler, hvis du er interesseret i den slags, og vis ham vores feed-dokumentation, så får han sikkert en masse gode idéer. Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe.

Updated on 18. januar 2018

Was this article helpful?

Related Articles