1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Opbygning af nyhedsbrev
  4. Send en velkomstmail til nye modtagere
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Statistik & Feedback
  4. Send en velkomstmail til nye modtagere

Send en velkomstmail til nye modtagere

Når du får en ny modtager, kan du med fordel byde velkommen med en velkomstmail designet specifikt til formålet. Denne fremgangsmåde kan du også benytte, hvis du f.eks. skal give en e-bog til nye modtagere på din liste.

Forløb er vejen frem

For at komme i gang, skal du oprette et stadie i et forløb. Forløb er e-mails, som udsendes i intervaller ud fra brugerens tilmeldingsdato. Klik på Kontakter > Forløb, og klik på din liste i oversigten til venstre.

Klik på ‘Tilføj nyt stadie’ og indtast et emne, f.eks. Velkommen til nyhedsbrevet. Vælg en skabelon og bekræft ved at klikke på Tilføj nyt stadie. Klik dernæst på Rediger indhold- du viderestilles nu til den samme editor, som du kender fra dit arbejde med normale nyhedsbreve.

Indtast indholdet i editoren – du kan med fordel linke til det senest udsendte nyhedsbrev.

Afslut redigering, når du er tilfreds. Din velkomstmail er nu klar til brug. Du mangler blot at angive, at dette stadie i forløbet skal aktiveres så snart modtageren tilmelder sig, så klik på ‘Vent 1 dag’, og skift intervallet til 0 dage. Gem ved at klikke på ‘Indstil nyt interval’, og stadiet sendes nu øjeblikkeligt ved tilmelding.

Hele forløbet er nu klar til aktivering. Sæt kryds i ‘Begynd automatisk for nye modtagere på listen’; herefter vil der komme et pop up vindue med information. Når du har læst og er indforstået med informationen så klik på ‘Aktiver forløb. Du kan evebtuelt teste ved at tilmelde dig din liste og bekræfte din tilmelding. Hvis alt er sat korrekt op, bør du nu få din velkomstmail.

Vigtigt

Importerer du modtagere til din liste, vil de modtage velkomstmailen, med mindre du inaktiverer forløbet og fjerner krydset i ‘Begynd automatisk for nye modtagere på listen’, inden du importerer.
Fjerner du ikke krydset, når du har inaktiveret forløbet, vil de modtagere, du importerer, stadig modtage velkomstmailen.

Updated on 20. juli 2018

Was this article helpful?

Related Articles