1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Statistik & Feedback
  4. Timestatistik – bliv klogere på dine læseres vaner

Timestatistik – bliv klogere på dine læseres vaner

Ubivox opsamler statistik for visninger og klik for hvert af dine nyhedsbreve, og denne statistik kan du bruge til at lære hvilke emner, dine modtagere finder interessante.

Men tidspunktet for dine udsendelser spiller også ind i forhold til hvor mange visninger og klik du får. Derfor kan du finde en statistik over visninger og klik, fordelt på døgnet, for alle dine nyhedsbreve sendt til en given liste.

Klik på ‘Statistik’ → ‘Lister’, og vælg din liste. Scroll ned til bunden på siden – du kan her se statistikken fordelt på døgnets 24 timer.

timestatistik 1

Hvad kan du så lære af denne statistik? Den simple information er hvornår på døgnet dine modtagere er mest aktive, men kigger du nærmere på tallene, kan du også se forholdet mellem visninger og klik fordelt på døgnet.

Nedenfor ser du antallet af visninger og klik sat op i en tabel i Excel, hvor endnu en kolonne er tilføjet manuelt, nemlig klikraten.

Timestatistik bliv klogere paa dine laeseres vaner billede2

Det interessante her er, at der i timerne mellem kl. 18 og 21 er det bedste forhold mellem visninger og klik. Denne kunde bør derfor prøve sig frem og se, om nyhedsbreve sendt mellem kl. 17 og 18 giver en højere klikrate end nyhedsbreve sendt på andre tidspunktet af døgnet.

Updated on 2. november 2015

Was this article helpful?

Related Articles