1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integration
  4. Integrer Ubivox med Sleeknote

Integrer Ubivox med Sleeknote

Sleeknote er et avanceret værktøj, der giver dig mulighed for at få flere tilmeldinger på dit nyhedsbrev. På tilmeldingsformularen har du mulighed for at indsætte billeder. Du kan selv bestemme hvor og hvornår den skal dukke op. Du kan, kort sagt, skræddersy den efter dine ønsker og behov.

Sleeknote virker på alle hjemmeside platforme

For at integrere Ubivox med Sleeknote skal du gøre følgende:

1) Log ind på din Sleeknote konto, eller opret en ny.

2) Når du har sat din tilmeldingsboks op, skal du gå til ‘Settings’ og sætte hak ved ‘Setup advanced options’. Vælg ‘Integrations’ og vælg Ubivox i menuen.

Integrer Ubivox med Sleeknote - billede 1

3) Lad denne tab være åben og åben en ny en. Log ind på din Ubivox konto via denne tab.

4) Fra dit Dashboard, gå til ‘Konto’ og vælg ‘Brugere og sikkerhed’. Vælg ‘API-autentificering’. Du kan nu se de to første informationer som du skal bruge for at integrere Ubivox med Sleeknote. Marker, kopier og indsæt informationer til Sleeknote tab’en.

Videoguide på Sleeknote

Har du problemer, eller ønsker du en visuel præsentering af hvordan du skal gøre, så har Sleeknote lavet en video der guider dig igennem processen for integrationen. Du kan se den her.

sleeknote 1

5) Det sidste du skal bruge er en API nøgle. Du kan genere en ved at trykke på ‘Ny adgangskode’.

sleeknote 2

6) Marker, kopier og indsæt information i Sleeknote tab’en. Klik på ’Load lists’.

Integrer Ubivox med Sleeknote - billede 4

7) Vælg den liste du vil integrere med Sleeknote og marker boksen ‘Send opt-in mail’. Du kan læse mere om opt-in her, og hvorfor det er vigtigt at du bruger det.

Har du lavet datafelter i Ubivox, så kan du tilføje disse til din Sleeknote tilmeldingsform. Klik til sidst på ‘Save Sleeknote & exit’.

Integrer Ubivox med Sleeknote - billede 5

9) Din liste i Ubivox er nu integreret med Sleeknote. Fremtidige tilmeldinger vil automatisk komme ind på den pågældende liste i Ubivox.

Bemærk at Sleeknote er afløseren til Twamis signup system.

Updated on 11. september 2019

Was this article helpful?

Related Articles