1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Dataadministration
  4. Modtagerkontrolpanel i Ubivox

Modtagerkontrolpanel i Ubivox

Med Ubivox modtagerkontrol panel, har du mulighed for at tilføje et link i nyhedsbrevet, som modtageren kan klikke på for at opdatere sine data.

Hvis man som virksomhed kun har e-mail adressen på sine modtagere, men gerne vil have modtagernes navne, postnummer, køn eller interesser, som man kan bruge til at brevflette data, eller til at sende mere målrettede nyhedsbreve til sine modtagere. Man kan derved opfordre dem til at klikke på linket og gå ind og opdatere deres data. Evt. kan man lokke med at der bliver udloddet en præmie til dem der opdaterer deres data inden en specifik dato.

Den unikke konto for hver mailadresse er beskyttet af en kode, som modtageren får tilsendt når de indtaster deres mailadresse.

For at oprette kontrolpanelet gøres følgende:

Gå til menuen ‘Modtagere’ → ‘Kontakt-kontrolpanel’

modtagerkontrolpanel 1

Her skal man udfylde information der skal i den mail der sendes til modtageren når de skal bruge en adgangskode til modtagerkontrolpanelet, samt virksomhedens informationer.

Benyt de brevfletningsmærker der findes til venstre på skærmen.

modtagerkontrolpanel 2

Efter felterne er udfyldt og gemt, klikkes på linket i venstre side af skærmen, som også er det der skal indlejres i nyhedsbrevet.

Man kommer da ind til den side som modtageren lander på når de klikker på linket.

Modtagerkontrolpanel billede3

De indtaster deres mailadresse og klikker, ‘Mail mig en ny PIN’.

Modtagerkontrolpanel billede4

De vil så modtage en email med det indhold vi udfyldte tidligere.

modtagerkontrolpanel billede5

De indtaster koden, og kan så opdatere deres information.

modtagerkontrolpanel billede6

Man kan tilføje et ubegrænset antal datafelter til at indsamle information om sine modtagere. Interesser, Postnummer, Køn, Telefon nummer etc.

Ønsker man at tilføje flere felter, går man til menuen ‘Modtagere’ → ‘Modtagerdatafelter’.

modtagerkontrolpanel 7

Her kan man så klikke på ‘Opret nyt datafelt’ eller redigere et eksisterende til at hedde ‘Vist til brugere’ i stedet for ‘Kun synligt for administratorer’. Alle de datafelter man sætter til ‘Vist til brugere’ vil figurere i modtagerkontrolpanelet når en modtager logger ind.

modtagerkontrolpanel 8

Vi har nu tilføjet datafeltet Køn til listen.

Modtagerkontrolpanel billede9

I den anden fane vises de nyhedsbreve der er blevet sendt til modtageren, så de altid har et oveblik over de gamle nyhedsbreve de har modtaget.

Modtagerkontrolpanel billede10

Så er det oprettet, og man skal nu bare opfordre sine modtagere til at opdatere deres kontaktoplysninger for at de kan modtage relevante nyhedsbreve fra jer.

Man kan indlejre linket i en tekststreng som nedenstående, eller man kan designe en knap, hvor der står, opdater dine informationer her.

Modtagerkontrolpanel 9

 

Indsæt URL til kontrolpanel i boksen når du klikker på link ikonet.

Modtagerkontrolpanel 9

Updated on 2. november 2015

Was this article helpful?

Related Articles