Kan jeg slette en modtager i Ubivox?

En importeret modtager kan ikke slettes fra en liste, men kan derimod frameldes. Dette gøres ved at søge på modtageren i søgefeltet øverst til højre.

slette1
Klik på søgeresultatet, og dernæst på fanebladet ‘Abonnementer’.

slette2

Klik på ‘Frameld’ ud for den aktuelle liste.

Vælg nu enten ‘Benyt global opt-out’ for at framelde modageren på alle lister eller ‘Benyt enkelt opt-out’ for at framelde dem kun på den valgte liste.

slette 3

Har du importeret en liste af modtagere, som ikke har haft korrekte data, behøver du ikke framelde modtagerne, men kan blot opdatere deres data. Indtast de rigtige data i Excel-filen, læg den op til importering igen, og marker at modtagerens data skal opdateres. Når modtageren importeres på ny, lægges de nye, korrekte data ind.